نصب | <۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۷ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ مهر ۱۳۹۵ |
نصب | <۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۷ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ مهر ۱۳۹۵ |
آموزش تهیه 40 نوع سالاد مختلف.همراه با توضیحات کامل درباره جدول غذایی و خاصیت مواد تشکیل دهنده هر سالاد
سالاد ایتالیایی پانزانلا - سالاد مرغ و سیب زمینی گرم - سالاد سیب زمینی کرانچی - سالاد آلمانی - سالاد آواکادو - سالاد میگو اسپایسی - سالاد گل کلم - سالاد انار - سالاد روسی - سالاد پاستا با میوه - سالاد کاپریس - سالاد تیلاندسیا - سالاد اسپانیایی - سالاد لبنانی - سالاد آلزاریس - سالاد کاردینال و ....
منبع آموزش ها : وب سایت akairan.com