ژله ومربا

ژله ومربا

Version ۱.۱
۱۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
Category آموزش
Size ۱۷ مگابایت
Last Update ۱۸ اسفند ۱۳۹۴
ژله ومربا

ژله ومربا

آمنه امیری
Version ۱.۱
۱۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
Category آموزش
Size ۱۷ مگابایت
Last Update ۱۸ اسفند ۱۳۹۴
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

سلام دوستان


 


ژلاتین، نوعی فراورده پروتئینی است که از هیدرولیز جزئی کلاژن تهیه می‌شود . کلاژن را از پوست، استخوان، غضروف و دیگر اتصالات بدن حیوانات استخراج می‌کنند. ژله یا لرزانک نوعی غذای ژل مانند شور یا شیرین است که معمولاً با اضافه نمودن ژلاتین و یا پکتین (ژلاتین گیاهی) تهیه می‌شود.


به طور کلی به نظر نمی رسد که ارزش تغذیه ای مرباها تفاوت چندانی با هم داشته باشند. اما به هر حال اگر داخل مربا از تکه های میوه استفاده شده باشد، آن مربا ارزش تغذیه ای به نسبت بالاتری نسبت به مربایی مانند مربای برگ گل دارد. چون برگ گل به عنوان یک سبزی، ارزش تغذیه ای به مراتب کمتری از میوه دارد. کالری و شکر بالای مربا، مهم ترین ویژگی آن است و مقایسه ارزش تغذیه ای مرباهای مختلف از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیست.


منابع:


بیتوته
اکاایران
ایران ناز
 

User Reviews - ۰ Rates
0 from 5
5
4
3
2
1