** برنامه ای ویژه ی کدبانوهای ایرانی که به سلامت و هضم بهتر غذا اهمیت میدن**
بعد از خوردن یک وعده غذای سنگین، مدعوین دور میز از سنگینی می نالند و پشت سر هم زمزمه می کنند که قادر به خوردن حتی یک لقمه نیستند ولی این ادعا فقط برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است تا میز دسر مفصل تر از میز غذا چیده شود و مدعوین را برای بار دوم به سر سفره دعوت کند.
فلسفه وجودی دسر کمک به هضم بهتر غذاست.
دسر عموما نوعی شیرینی یا ماده غذایی شیرین است. ژله، بستنی، کرم کارامل، کیک به ویژه کیک و شیرینی های خامه ای و میوه های شیرین مانند انبه و آناناس رایج ترین دسرهای دنیا هستند.
شامل 101 سرفصل آموزشي با محتواهاي :
1. شکلات فوندانت/فاندنت شاکلت
2. تیرامیسو؛ دسر ایتالیایی
3. شله زرد
4. کرم کارامل
5. دسر چیزکیک
6. سمنو
7. یک ژله بستنی خوشمزه
8. چيزكيك كلاسيك
9. دسر خرما و قیسی
10. بستنی ماستی ریواس-زنجبیل
11. کیک بستنی میوه ای
12. بستنی شاه توتی
13. دسر توت فرنگی
14. پاناکوتای شکلاتی
15. مافین موز و گردو
16. پودینگ برنج و خرما
17. ژله مات و شفاف
18. دسر شکلات و قهوه
19. دسر کره و بادام زمینی
20. بستنی در زمستان!
21. موس نیمه تلخ
22. معجون میوه
23. موس کره بادام زمینی
24. تهیه پودینگ وانیل
25. دسر طالبی
26. موس انبه-توت فرنگی
27. مسقطـی
28. پاناکوتای اکسپرسو
29. ژله ۷ لایه رنگین کمانی
30. حلوای آرد گندم
31. حلوای خرما
32. فرنی برنج
33. کاچی
34. رنگینک
35. پودینگ نان
36. دسر مرنگ مربایی
37. حلوای هویج
38. دسر کاستردشکلات
39. پودینگ موز-کارامل
40. معجون پنج رنگ
41. دسر پودینگ کیک لیمویی
42. دسر ژله آب انار-سیب
43. دسر شیر با طعم دارچین
44. پودینگ شکلاتی با موز
45. پای پوست هندوانه
46. توپ پنیر-زیتون
47. دسر هویج
48. دسر ناگت بادام و پسته
49. شیر برنج با انبه
50. بستنی وانیل-خامه
51. دسر ساندویچ بستنی
52. دسر مربای توت فرنگی
53. دسر تارت سیب
54. دسر فرانسوی
55. شیربرنج شکلاتی
56. میلک موز کنجدی
57. دسر کدو حلوایی
58. تیرامیسو با کیک
59. کارامل ساده
60. اسمودی سه میوه
61. کیک ژله ای قرمز
62. موس مخملی انبه
63. تارت پنیر و خرما
64. کرم بروله
65. یک دسر در پنج دقیقه
66. آلاسکای پرتقال
67. توت فرنگی با سس شکلات
68. بستنی آلبالویی با طعم بادام
69. تارت آلوسیاه
70. کراپ توت فرنگی
71. فالوده هلو
72. دسر ایتالیایی خوشمزه
73. فالوده قهوه موکا
74. پودینگ کیک شکلاتی
75. حلوای ۳ رنگ
76. پارفه انار
77. دسر سیب پخته
78. یخمک لیموترش
79. کرامبل سیب
80. یخمک پرتقال
81. تارت آناناس-نارگیل
82. موس توت فرنگی-ماست
83. موس پرتقال-شکلات
84. بستنی میوه ای
85. دسر یخی توت فرنگی
86. شیرانجیر
87. موس آلبالو
88. پارفی شکلات و نان
89. کرم تیرامیسو
90. تارت گوجه فرنگی-ریحان
91. مــارمالاد پرتقال
92. پینا کولادای یخی
93. تیرامیسو با کیک
94. انجیر عسلی
95. تورت لیمو
96. دسر کرم کارامل نارگیلی
97. کراپ توت فرنگی
98. دسر انبه
99. دسر برنج و نارگیل
100. قصه دسر کیک پنیر
101. در باره دسرها
منابع :
http://www.beytoote.com
http://www.persianpersia.com/
با تشكر
گروه روژ