نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |
اگر به کیک پزی علاقه دارید و در منزل کیک های مختلف می پزید اطلاعات و آموزش این برنامه می تواند برای شما جالب باشد. برای لایه بندی و کرم بین لایه های کیک از کرم های مختلف می توان استفاده کرد. خامه قنادی ، انواع باتر کریم و کرم های ترکیبی دیگر از مدلهای متداول برای تزیین و لایه بندی کیک ها هستند. در این برنامه آموزش کرم بسیار ساده و خوشمزه ای را به شکل مرحله به مرحله و تصویری آموزش داده ایم تا شما بتوانید با مواد ساده و در دسترس و در کمترین زمان کرم خوشمزه ای برای کیکتان تهیه کنید. برای تهیه این کرم خوشمزه به خامه معمولی و همزن نیاز داریم. طرز تهیه و تصاویر مراحل کار در ادامه آورده شده است تا در آموزش راحت تر گردد.امیدوارم مورد پسندتون قرار گیرد.