نصب | +۲ هزار |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ |
نصب | +۲ هزار |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ |
«زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» میباشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره میکشیدهاند ساخته میشده.
این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته میشود.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده میکنند.