انواع غذاههای چینی با بادمجان

انواع غذاههای چینی با بادمجان

Version v۳.۰
۲۰۰۰ تومان
نصب +۱۰
Category آموزش
Size ۲ مگابایت
Last Update ۲۷ بهمن ۱۳۹۴
انواع غذاههای چینی با بادمجان

انواع غذاههای چینی با بادمجان

تیم برنامه نویسی پیشرو
Version v۳.۰
۲۰۰۰ تومان
نصب +۱۰
Category آموزش
Size ۲ مگابایت
Last Update ۲۷ بهمن ۱۳۹۴
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

دراین برنامه تلاش کردیم پخت انواع غذا با بادمجان را آموزش دهیم تا بیشتر از این ماده خوراکی با ارزش استفاده کنید.


بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند .


بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمريكا ، ايالات فلوريدا ، تگزاس ، لويزيانا و نيوجرسي بيشتر محصول بدمجان آمريكا را كشت مي كنند .


از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .


 

User Reviews - ۱ Rates
5 from 5
5
4
3
2
1