این برنامه نسخه آزمایشی برنامه آشپزی با مایکروفر می باشد.
برای دریافت نسخه اصلی می توانید به آدرس http://cafebazaar.ir/app/com.Aidin.MicroWave/?l=fa مراجعه فرمایید.
امروزه براي پخت غذا از روشها و ظروف گوناگوني استفاده ميشود كه بر ماهيت غذا و ارزش ماده غذايي تأثيرگذار است. اكثر روشهاي پخت باعث كاهش چشمگير ويتامين C در ماده غذايي ميشوند. همچنين بر طعم و رنگ و مزه ماده غذايي تأثير ميگذارند كه ناشي از واكنشهاي شيميايي است كه درون غذا رخ ميدهد. در حين عمل پخت، تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود در ماده غذايي رخ ميدهد كه به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي بستگي دارد. روشهاي گوناگون پخت به اين دليل كه در دماهاي مختلف انجام ميشود واكنشهاي شيميايي متفاوتي در پي دارد.
مايكروويو يكي از وسايل پخت سريع غذاست كه در كوتاهترين زمان ممكن غذاها را طبخ ميكند. در اجاقهاي مايكروويو، با تغيير فركانسها و قطبهايي كه در اين اجاق ايجاد ميشود، حركت را به مولكول آب منتقل ميكند و چون تغيير قطبهاي مغناطيسي خيلي سريع است، باعث ايجاد گرما و پخت غذا ميشود. بنابراين، مواد غذايي كه آب بيشتري دارند سريعتر در اين اجاقها پخته ميشوند.
در این برنامه سعی شده تا نکات و روشهای استفاده از مایکروویو آموزش داده شود.